Плитоноска 2Е, Тип 5, з кишенями для бічного захисту, камуфляж

Код товару: 2E-MILPLACARTYPE5-Y2-CC

Плитоноска 2Е, як частина тактичного спорядження, проста в користуванні та зручна, адже є можливість регулювати виріб за висотою та об’ємом. Для захисту основних летальних зон бійця конструкцією передбачена можливість вставити додатково бічні плити, також у комплекті є кілька підсумків.

  • Поліестер 1 000 DEN
  • Розмір основної плити 25 × 30 см
  • Розмір плит для бічного захисту 18 × 15 × 2 см
  • Регулювання за допомогою стрічки velcro за висотою (від 31 до 36 см) та об’ємом (від 112 до 136 см)
  • Одноточковий ремінь для зброї з регулюванням довжини
  • Кріплення MOLLE
  • Додаткові підсумки: універсальні бічні × 2 шт., еластичний відкритий на 1 магазин × 2 шт., еластичний відкритий на 3 магазини × 1 шт., підсумок універсальний 31 × 18 см × 1 шт.
  • Колір Camo (камуфляж)
Характеристики
Де купити
Тип Плитоноска з підсумками
Матеріал Кордура, поліестер
Колір Мультикамуфляж
Вага, кг 2.2
Особливості Підсумкок універсальний з кріпленням Molle, регулювання та налаштування об'єму та висоти
Гарантія 12 місяців
Фото з високою роздільною здатністю

Додатковий бічний захист

Плитоноска виконана в кольорі камуфляж, для виготовлення використано поліестер і товсту нейлонову тканину з особливою структурою нитки, яка має водовідштовхувальне просочення і поліуретанове покриття; вміщує основну плиту розміром 25 × 30 см. Головною особливістю моделі є наявність бічних відділень для бронеплит (18 × 15 × 2 см) задля поліпшення захисту тіла бійця без втрати мобільності. Модель є універсальною з огляду на можливість адаптувати її до особливостей статури за допомогою застібки «велкро». На плечових накладках вшита стрічка velcro для регулювання виробу за висотою від 31 до 36 см. Крім того, можна підлаштовувати виріб і до об’єму грудної клітини (від 112 до 136 см): для цього спереду і ззаду також передбачено ворсисту блискавку. Також наявний одноточковий ремінь для зброї, довжину якого можна змінювати.

Кілька рядів нейлонових строп

Виріб оснащений кріпленнями MOLLE – рядами нейлонових строп. Така система з’єднання та компонування спорядження між собою використовується сучасними збройними силами НАТО, зокрема армією США. По суті, вона дає змогу зручно фіксувати, знімати й переставляти підсумки для магазинів, засобів навігації і зв’язку та інше військове спорядження і аксесуари, переплітаючи між собою стропи.

Підсумки для зберігання спорядження

Чохол для бронеплит також використовується як розвантажувальний жилет для зберігання необхідного спорядження, зокрема: магазинів із боєкомплектом, засобів зв’язку й навігації, аптечки тощо. У комплекті до виробу надається кілька видів підсумків: із боків можна закріпити універсальні (2 шт.) та відкриті еластичні підсумки з фіксувальним паском для одного магазину (2 шт.), підсумок універсальний 31 × 18 см, який розташовано на спинці, може слугувати як тримач плити для балістичного захисту, а на фронтальній поверхні – також еластичний відкритий із кількома пасками, але такий, що вміщує аж три магазини (1 шт.)!

Рекомендовані товари
Тактичний годинник 2E Delta X Brown
Тактичний годинник 2E Delta X Brown
Код товару: 2E-TCW10BWN
Тактичний годинник 2E Delta X Blue
Тактичний годинник 2E Delta X Blue
Код товару: 2E-TCW10BL