Код товару: 2E-MILPLACARTYPE3-YC-OG

Плитоноска Combat – універсальний виріб, адже кожен може адаптувати його відповідно до потреб, вставивши бронеплити будь-якого класу захисту. Модель у комплекті має додаткові чохли для магазинів АК-74 та оснащена системою швидкого скидання.

  • Відділення для основних плит розміром 25 × 30 см
  • Бічні кишені для додаткових балістичних плит розміром 16 × 13 × 2 см
  • Спереду та ззаду відділення для додаткових балістичних плит розміром 32 × 26 см
  • Регулювання за допомогою стрічки velcro за висотою (від 30 до 38 см) та об’ємом (від 128 до 140 см)
  • Поліестер 1 000 DEN / нейлон
  • Система швидкого скидання
  • Кріплення MOLLE
  • Додаткові кармани та підсумки, зокрема 9 тримачів для магазинів АК-74
  • Колір OD Green (зелений)
Характеристики
Де купити
Тип Плитоноска з підсумками
Матеріал Поліестер, нейлон
Колір Зелений
Вага, кг 2.2
Особливості Чохли для магазинів АК-74 8 шт, швидке скидання
Гарантія 12 місяців
Фото з високою роздільною здатністю

Регулювання відповідно до особливостей статури

Завдяки можливості вміщувати бронеплити будь-якого класу захисту плитоноска згодиться для різних оперативних потреб, відповідаючи стандартам безпеки. Користувач може легко адаптувати виріб до особливостей статури, використовуючи систему регулювання – стрічки velcro на передній і задній сторонах, а також на плечових накладках. За об’ємом регулювати виріб можна в межах від 128 до 140 см, що гарантує комфорт і гнучкість використання під час різних видів активностей. Налаштовуючи довжину від 30 до 38 см, вдасться забезпечити оптимальну посадку. На внутрішній поверхні передньої і задньої частин плитоноски передбачено повітропроникну сітку.

9 тримачів для магазинів АК-74

Плитоноска 2Е Tactical Combat у кольорі OD Green виготовлена з якісних і стійких до зношування матеріалів: нейлону й поліестеру 1 000 DEN. Модель має невелику вагу (2,2 кг), оснащена системою швидкого скидання. У комплекті до виробу передбачено 9 тримачів для магазинів АК-74, зокрема підсумок із чотирма відділеннями для додаткового спорядження фіксується спереду стропами Molle поверх підсумка з магазинами для АК-74. Також є два універсальні підсумки з кріпленням Molle розміром 18 × 14 × 2 см, які вшито з обох боків: ці відділення згодяться для розміщення балістичних плит розміром 16 × 13 × 2 см, що дає змогу одночасно використовувати і магазини, і плити. Ще один підсумок для трьох магазинів АК-74 (або інших, сумісних за розміром) інтегровано на фронтальній поверхні, а два додаткові еластичні знімні (з кріпленням Molle) для одного магазина за потреби можна вчепити на кожному боці. Ця плитоноска є оптимальним рішенням для тактичних завдань, де важлива мобільність, адаптивність і висока захисна функціональність.

Ефективний захист

Плитоноску розроблено для ефективного захисту з можливістю адаптації до різних розмірів захисних плит. Виріб вміщує основні плити розміром 25 × 30 см, вони легко вставляються і надійно фіксуються всередині. Крім того, передбачено спеціальні кишені для додаткових балістичних плит (згори трапецеподібні), що забезпечують протиосколковий захист – спереду та ззаду плитоноска має відділення розміром 32 × 26 см. Для бічного захисту наявні прямокутні кишені для плит розміром 16 × 13 × 2 см.

Кріплення MOLLE: система з’єднання та компонування спорядження

Виріб оснащений кріпленнями MOLLE – рядами нейлонових строп. Така система з’єднання та компонування спорядження між собою використовується сучасними збройними силами НАТО, зокрема армією США. По суті, вона дає змогу зручно фіксувати, знімати й переставляти підсумки для магазинів, засобів навігації і зв’язку та інше військове спорядження і аксесуари, переплітаючи між собою стропи.

Рекомендовані товари
Тактичний годинник 2E Delta X Brown
Тактичний годинник 2E Delta X Brown
Код товару: 2E-TCW10BWN
Тактичний годинник 2E Delta X Blue
Тактичний годинник 2E Delta X Blue
Код товару: 2E-TCW10BL