Плитоноска 2Е, Тип 1, з кишенями для бічного захисту і підсумками, Молле, зелена

Код товару: 2E-MILPLACARR1-OG

Плитоноска – вдосконалений сучасний чохол для бронеплит – сьогодні є «мастхев» для кожного військового. Як частина тактичного спорядження, виріб простий у користуванні, легкий (1,9 кг) і зручний, адже доступне регулювання за висотою і об’ємом. Призначений для захисту основних летальних зон бійця без втрати його мобільності. Конструкцією передбачена можливість вставити додаткові бічні плити та прикріпити кілька додаткових підсумків.

  • Фронтальне відділення для бронеплити 25 × 30 см
  • Бічні відділення для балістичних плит розміром 12 × 27,5 см
  • Одноточковий ремінь для зброї з регулюванням довжини
  • Кишеня для балістичної плити 25 × 28 см
  • Додаткові підсумки: універсальний × 2 шт., еластичний відкритий на 1 магазин × 2 шт., еластичний відкритий на 3 магазини × 1 шт.
  • Кріплення Molle
  • Регулювання за допомогою стрічки velcro за висотою (від 30 до 37 см) та об’ємом (від 128 до 148 см)
  • Колір OD Green
Характеристики
Де купити
Тип Плитоноска з підсумками
Матеріал Кордура, поліестер
Колір Зелений
Вага, кг 1.9
Особливості Одноточковий ремінь для зброї з регулюванням по довжині, підсумки з кріпленням Molle
Гарантія 12 місяців
Фото з високою роздільною здатністю

Бічний захист

Плитонос виготовлено з поліестеру й товстої нейлонової тканини з особливою структурою нитки, яка має водовідштовхувальне просочення й поліуретанове покриття. Спереду передбачено відділення для бронеплити 25 × 30 см. Важливою особливістю моделі є наявність бічних відділень для балістичних плит розміром 12 × 27,5 см, що гарантує додатковий захист тіла від осколкових уражень. На плечових накладках вшита стрічка velcro для регулювання виробу за висотою від 30 до 37 см. Крім того, можна підлаштовувати виріб і до об’єму грудної клітини (від 128 до 148 см): для цього спереду і ззаду також є ворсиста блискавка, люфт на еластичному з’єднанні до 3 см із кожного боку. Виконана в зеленому кольорі (OD Green), плитоноска оснащена одноточковим ременем для зброї, який регулюється за довжиною.

Стропа MOLLE

Плитоноска оснащена кріпленнями MOLLE – рядами нейлонових строп. Така система з’єднання та компонування спорядження між собою використовується сучасними збройними силами NATO, зокрема армією США. По суті, вона дає змогу зручно фіксувати, знімати й переставляти підсумки для магазинів, засобів навігації і зв’язку та інше військове спорядження й аксесуари, переплітаючи між собою стропи.

П’ять підсумків

На спинці виробу конструкцією передбачено додаткову кишеню розміром 25 × 28 см для балістичної плити, яка захищає від уламків снарядів тощо. Крім індивідуального захисту, плитоноска використовується як розвантажувальний жилет для зберігання необхідного спорядження, зокрема: магазинів із боєкомплектом, засобів зв’язку й навігації, аптечки тощо. Так у комплекті з плитоноскою постачають кілька видів підсумків: із боків можна закріпити універсальні (2 шт.) та відкриті еластичні підсумки з фіксувальним паском для одного магазину (2 шт.). На фронтальній частині – еластичний відкритий підсумок із кількома пасками, що вміщує аж три магазини (1 шт.)!

Рекомендовані товари
Тактичний годинник 2E Delta X Brown
Тактичний годинник 2E Delta X Brown
Код товару: 2E-TCW10BWN
Тактичний годинник 2E Delta X Blue
Тактичний годинник 2E Delta X Blue
Код товару: 2E-TCW10BL